Postup: Horní krůtí stehno omyjeme, na několika místech prošpikujeme slaninou, ze všech... zobrazit recept
Postup: Krůtí játra (nebo kuřecí, je to jedno) nakrájíme na malinké kostičky a opečeme... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Plechovku červených fazolí společně s brambory nakrájenými na kostičky a... zobrazit recept
Postup: Jahody umyjeme, odstraníme stopky, dáme do větší mísy a rozmixujeme. Přidáme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...